Wij bestaan om Gods liefde te ontvangen, te beantwoorden en door te geven

Lees verder

Cursussen

Welkom bij ons cursusaanbod!

Wat geweldig dat je geïnteresseerd bent in onze cursussen. Eén van onze pijlers is persoonlijke vorming. We willen als gemeente graag samen ontdekken en groeien naar het beeld van Jezus. Hiervoor hebben we een gericht aanbod samengesteld. Sta jij ook te popelen om te genieten van praktisch toepasbaar onderwijs? Bekijk dan hieronder ons actuele aanbod aan cursussen.

De cursussen zijn bestemd voor iedereen, dus ben je lid of gast: je bent welkom! Eventuele kosten mogen geen probleem zijn om een cursus te volgen. Als dit voor jou wel het geval is, dan kun je contact met mij opnemen, via onderstaand formulier.

Je vindt meer informatie door te klikken op de cursus. Ook kun je je daar direct aanmelden. Geef je dus zo snel mogelijk op, want vol is vol. Na je aanmelding en (eventuele) betaling krijg je een bevestiging per e-mail; hier kun je de praktische info nog een keer op je gemak teruglezen.

We zijn dankbaar voor het aanbod en bidden je veel wijsheid toe in het maken van de juiste keuze. We zien er naar uit samen Dichterbij te komen, bij elkaar maar bovenal bij dichterbij het hart van de Vader.

Je kunt hier de Onderwijsfolder 2018/2019  bekijken, waar al onze cursussen in staan vermeld.

Hartelijke groet,

Dennis de Valk

Hoofd Volwassenen Stadskerk | VBG

Cursusaanbod

Vragen over de cursussen?

Hoofd Volwassenen

Dennis de Valk

  • Mogelijk wordt je bericht eerst afgeleverd bij het secretariaat.