Lees meer

Gezinsfundamenten

Voor het seizoen 2017-2018 hebben we, vanuit SPRING!, Gezinsfundament uitgenodigd om vijf avonden in onze gemeente te komen verzorgen. We willen een seizoen lang met ouders/verzorgers, grootouders èn kinderwerkers, dieper in gaan op diverse thema’s rondom de ontwikkeling en opvoeding van kinderen. De data waarop de avonden plaatsvinden en de bijbehorende onderwerpen zijn:

25 september 2017: Geloofsopvoeding
6 november 2017: Grenzen stellen
29 januari 2018: Echtscheiding
26 maart 2018: Ontwikkelingsfases
4 juni 2018: Seksualiteit

De avonden worden verzorgd door een christelijke ontwikkelingspsychologe, Imke Wijnhorst MSc. Zij zal informatie en praktische tips geven over de onderwerpen vanuit een combinatie van Bijbelse en wetenschappelijke inzichten. Daarnaast is er iedere avond tijd om in groepjes met elkaar in gesprek te gaan aan de hand van stellingen en op die manier ervaringen uit te wisselen met elkaar. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

De avonden beginnen 19:30 uur en eindigen uiterlijk om 22:00uur.
Wees op tijd, we hebben de tijd echt nodig.
Wil je deelnemen meldt je dan, minimaal een week voor de avond die je wil bijwonen, aan. Het zou leuk zijn als je er alle vijf de avonden bij bent, maar het is ook mogelijk om slechts één of enkele avonden bij te wonen.

De toegang is gratis. Gedurende de avond is er gelegenheid om een donatie te doen voor het werk van Stichting Gezinsfundament. Dit kan contant of door het invullen van een machtiging, zorg hiervoor dat je je IBAN-nummer bij je hebt (dit staat op je bankpas).

Gezinsfundament verzorgt tijdens deze avonden ook een boekentafel met inspirerende boeken die je direct aan kunt schaffen. Je kunt de boeken contant betalen of door het invullen van een machtigingskaart.