Lees meer

Into His Presence

In oktober houden we onze eigen gebedsconferentie: Into His Presence. We willen drie dagen gebruiken om ons als gemeente meer te verdiepen in gebed door onderwijs, praktische workshops, voorbede en diepgaande aanbidding.

Het sleutelvers voor Into His Presence is dan ook Romeinen 8:15:
U hebt de Geest niet ontvangen om opnieuw als slaven in angst te leven, u hebt de Geest ontvangen om Gods kinderen te zijn, en om hem te kunnen aanroepen met ‘Abba, Vader.’

Abba, Vader is het hart van gebed!

Er zullen verschillende sprekers zijn vanuit de Stadskerk zelf. Ook hebben we Hudson Taylor Wells uitgenodigd, een veel gevraagd spreker als het gaat om intimiteit met de Vader. Hij heeft hart voor gebed, veel Huizen van Gebed helpen opzetten in Noord- en Zuid Amerika, en is op dit moment pastor van de Hope Community Church in Canada.

Wil je groeien in gebed, een verdieping in je relatie met God de Vader en meer proeven van wat het betekent om een Huis van Gebed te zijn? Meld je dan aan voor deze conferentie!

Start: woensdagavond 3 oktober
Einde: vrijdagavond 5 oktober
Locatie: Stadskerk | VBG
Prijs: €75, dit is inclusief lunch en diner (geef aan bij het aanmeldformulier of je hier gebruik van wilt maken). Een prijs zonder lunch en diner is er niet.

Bij jouw aanmelding gaan we ervan uit dat je er van woensdag- tot vrijdagavond bij bent. Vul het volledige aanmeldformulier in voor de juiste aanmelding. Doorloop ook alle stappen van de betaling, alleen bij een geldige betaling is jouw aanmelding compleet.