Lees meer

Meiproject 2018

‘kleurinstad’

Meiproject in Vinkhuizen en Paddepoel

Wil jij een week meemaken om nooit te vergeten? Een week waarin je kinderen, tieners, jongeren en volwassenen in de praktijk de liefde van Jezus mag laten zien? Een week waarin je hen mag laten genieten van sport, spel en veel gezelligheid? Meld je dan aan als vrijwilliger voor het Mei Project!

Voorbereidingsconferentie (vanaf zaterdag 28 april t/m zondag 29 april)
Om ons goed voor te bereiden starten we samen met alle vrijwilligers met een conferentie in de Stadskerk. Het is een afwisselend programma met aanbidding, sprekers en veel teamtijd. Wij vinden het belangrijk dat jij tijd hebt om te bouwen aan jouw relatie met God en met het team. Deze voorbereidingsconferentie begint op zaterdagmorgen 29 april en eindigt op zondag 29 april.

Dinsdag 1 mei t/m vrijdag 4 mei
We gaan vier dagen met elkaar de wijken Vinkhuizen en Paddepoel in. ’s Morgens starten we om 10:00 uur in het Huis van Gebed. Daarna hebben we teamtijd en bereiden we ons voor op het middagprogramma. ’s Middags zullen we met verschillende teams actief zijn in de wijk. ’s Avonds voetballen we met tieners in Vinkhuizen en Paddepoel en hebben we aansluitend een tienerprogramma in de Stadskerk met echt een heel uitdagend programma. En ’t Koffiehuisje is natuurlijk open voor eten, drinken en gezelligheid.

Zondag 6 mei
We sluiten de week af met open huis: de kerk verandert in een groot feestelijk stadsplein met allemaal gezelligheid voor Stad en ommeland en ook sport, spel en spektakel voor de kinderen uit Vinkhuizen en Paddepoel.

 

Ga jij mee de wijk in?
Als je je aanmeldt, verwachten we dat je je de hele week wilt inzetten. Is dat voor jou niet haalbaar, maar wil je wel helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger via annemieke.de.jong@stadskerkvbg.nl voor
– dinsdagavond bij het avondprogramma,
– donderdagmiddag bij de zeskamp in Vinkhuizen of Paddepoel ,
– als klusser op zaterdag  12 mei,
– het materialenteam voor éen of meerdere dagdelen op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag

Hieronder vind je een overzicht van de teams en de tijden waarop deze ingezet worden. Als je je aanmeldt als vrijwilliger kun je zelf aanvinken in welk team je mee wilt draaien. Als alle aanmeldingen zijn verzameld, neemt de teamleider contact met je op.

FaceOff-teams (elke dag van 10.00-22.30)

  • Begeleiden van voetbalpartijtjes en ook zelf meevoetballen. Zowel in het middag- (<12 jaar) als avondprogramma (>12 jaar).
  • Begeleiden en meedoen bij de activiteiten die aangeboden worden aan de kinderen in de middag en ’s avonds mee de wijk in voor de jongeren vanaf 12 jaar.

©onnect (straatteam) (elke dag van 10.00-20.30)

  • Koffie/thee aanbieden aan ouders rond het veld of voorbijgangers en gesprekken voeren, etc.
  • Knutselen met kleine kinderen die meekomen met de ouders.
  • Actief in tweetallen hulp aanbieden aan bewoners in Vinkhuizen of Paddepoel.
  • Wil je liever eerst meer informatie over ©onnect en wat er van je wordt verwacht als je mee gaat draaien in een ©onnectteam dan ben je van harte welkom op de infoavond in de kerk op maandagavond 9 april om 19.30 uur.

Materialenteam

  • Elke dag de teams in Vinkhuizen en Paddepoel ondersteunen door te zorgen dat alle materialen op de juiste plek zijn waaronder elke dag een tent opzetten en afbreken.

Voorwaarden en kosten
We gaan er bij dit project vanuit dat je als medewerker het volledige programma, inclusief de voorbereidingsconferentie, aanwezig bent. Je wordt ingedeeld in een vast team.
Aanmelden voor een dagdeel of een paar dagdelen voor het FaceOff-, of ©onnect is niet mogelijk.
De kosten voor deze projectweek bedragen € 35,- (incl. conferentie). Heb jij nog geen FaceOff shirt, dan kun je dit aangeven. De kosten van het shirt zijn € 15,-. Als de bijdrage in de kosten een barrière is voor jou, stuur dan even een mail naar annemieke.de.jong@stadskerkvbg.nl. Hier vinden we altijd een oplossing voor!