Lees verder

BodyFit

Veel vrouwen kennen het wel. Je krijgt kinderen, de man is vaak overdag aan het werk en dan… Dan zit je thuis en geniet je volop van de kinderen, maar kan eenzaamheid of rusteloosheid zo maar ineens de kop op steken.

Daarom beginnen we vanaf donderdag 28 januari 2016 met een sportief programma voor moeders met kinderen in de basisschoolleeftijd, BodyFit. Elke maand gaan we aan de hand van een nieuw thema bezig met het trainen van onze geest, ziel en lichaam. Dit doen we door samen te kijken naar vrouwen uit de Bijbel en de lessen die zij ons leren, door elke week tijd te nemen om elkaar te ontmoeten en door samen een workout te doen waardoor we ons weer volledig levend voelen.

Oppas 0-4 jaar

Er is oppas aanwezig voor de kinderen van 0-4 jaar. We zouden het op prijs stellen als je bij het kopje opmerkingen even aangeeft dat je kinderen meeneemt.

Lijkt het je leuk om mee te gaan doen, wil je helpen met het oppassen op de kleintjes of wil je op een andere manier betrokken zijn? Neem dan even contact met ons op zodat we samen kunnen kijken of dit iets voor je is.

Locatie, tijden en activiteiten

Elke donderochtend*: Stadskerk | VBG zaal 5 en 6, 10:00-11:30 uur. BodyFit en oppas voor kinderen van 0-4 jaar.

* Met uitzondering van de schoolvakanties.

 

Op dit moment zit BodyFit vol. We zijn bezig met uitbreiden na de kerstvakantie, maar dat laat dus nog even op zich wachten. Je kunt je nog steeds aanmelden, maar vrouwen komen eerst op de wachtlijst. Vanaf januari is er weer ruimte.

Ja, ik meld me aan!

  • Bijvoorbeeld: Neem je ook kinderen mee tussen de 0-4 jaar? Zo ja, hoeveel?