Wij bestaan om Gods liefde te ontvangen, te beantwoorden en door te geven

Lees verder

Mannenhuis van Gebed

Mannenhuis van Gebed

Waarom het Mannenhuis van Gebed?

Wij verlangen een veilige, warme en vertrouwde plek te zijn; waar je écht gezien wordt. God roept ons op te strijden voor ons gezin, onze collega en onze omgeving. Hij geeft ons de autoriteit in Zijn Naam voor te gaan in gebed. Wij mannen staan in de frontlinie, wij willen je uitnodigen om met ons deze taak serieus te nemen. Doe je mee?

Wat doen we op de gebedsavonden?

In de niet-kringweken, op de dinsdagavond, gooien we de deuren van het Huis van Gebed én het Koffiehuisje voor jou open. Van 20.00 tot 22.00 uur ben je welkom om vrij binnen te lopen in het Koffiehuisje. Daar vangen we je op, drinken we samen een bak koffie en praten we met en luisteren we naar je. Vanuit het verlangen om een verlengstuk te zijn van het ministry gebed op zondag word je gekoppeld aan een tweetal bidders. Wij willen je dienen in broederschap door naar je te luisteren en voor je te bidden.

Kom vooral! Wij willen een veilige haven bieden en zien en voelen Gods herstel en troost in onzekerheid, pijn en in gebrokenheid. Maar je hoeft absoluut niet in de problemen te zitten om te komen, het is een plek om gewoon jezelf te zijn. Samen God danken verdiend net zoveel liefde en aandacht. Zet de avond apart voor God, voor jezelf en voor je omgeving. Wij geloven in God’s Zegen over deze keuze!

Wanneer is het Mannenhuis van Gebed?

Het Mannenhuis van Gebed is in de niet-kringweken op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Er is een vrije inloop en geen opgave nodig.

21 november 27 maart
5 december 10 april
19 december 24 april
2 januari 8 mei
16 januari 22 mei
30 januari 5 juni
13 februari 19 juni
27 februari 3 juli
13 maart 17 juli

 

Wie zijn de bidders?

We hebben het verlangen God te volgen in Zijn opdracht; wij willen jou dienen! Het Mannenhuis van Gebed heeft ons hart, daarnaast voelen we ons verbonden met Fishermen, waar we het ministry gebed verzorgen.

Koen van den Brink Johan de Jong Isaäc Wolters
Gerrie de Valk Gertjan Bouwman Tonny Jansen
Patrick Legerman Wouter Kooman Dennis de Valk

Schiet ons aan en we willen als broeders om je heen staan.

Heb je vragen, wil je in contact komen of wil je je getuigenis delen?
Mail ons gerust: mannenhuisvangebed@stadskerkvbg.nl.