Bidden zonder ophouden 24 uur per dag, 7 dagen per week in een speciale gebedsruimte


Huis van Gebed

Het Huis van Gebed is 24 uur per dag beschikbaar voor aanbidding en gebed. We hopen dat je mede door deze mooie plek iets bijzonders van God zult ervaren en dat we ons samen mogen uitstrekken om meer op Jezus te gaan lijken, door de kracht van de Heilige Geest.

Voor mannen en vrouwen zijn er open momenten om voor je te laten bidden in het Huis van Gebed. Lees hierover meer op de pagina van Mannenhuis van Gebed en Vrouwenhuis van Gebed. Hiervoor hoef je je niet in te roosteren of op te geven.

Praktisch:
Om toegang te krijgen tot het Huis van Gebed moet jij je altijd inroosteren (zie hieronder). De ingang is aan de buitenkant, links van het gebouw. Je kunt daar naar binnen met een code. Deze code is te vinden via MIJN STADSKERK | VBG. De code is dus alleen beschikbaar voor leden van de gemeente.

Er mag niet gegeten en gedronken worden in het Huis van Gebed, behalve water en het Avondmaal.
Wijn en matzes zijn beschikbaar en zijn te vinden in het kastje in het halletje bij binnenkomst.
Hoe de muziek, computer, licht, en sterrenhemel te bedienen zijn, is weergegeven in het Huis van Gebed.

Als er per ongeluk iets vuil is geworden, je hebt opmerkingen over het rooster of vragen in het algemeen over het Huis van Gebed?
Stuur dan even een mailtje naar Anouchka van Helden. Zij is Zorgdrager van het Huis van Gebed en bereikbaar per e-mail via huisvangebed@stadskerkvbg.nl.

Naar het rooster

.