Lees verder

Financieel bijdragen

Waarom geven?

Het is goed om te geven. En geven vanuit het hart krijgt waarde als je dat voor een ander doet, of ergens met liefde in investeert. Zo kun je door te geven in tijd, energie of geld, samen bouwen aan de gemeente.De eerste volgelingen van Jezus deden dat ook. Ze kwamen samen, deelden bezittingen en zorgden dat er voldoende geld was om iedereen binnen de gemeenschap te onderhouden. Niet omdat het moest, maar omdat ze ervoor kozen om op die manier te leven. Net als Jezus: gul, ruimhartig en met passie.

Doe mee

We hopen dat je als lid of gast van de Stadskerk | VBG mee wilt bouwen aan een gemeente die in het spoor van Jezus de toekomst tegemoet gaat. We dagen je graag uit om de gemeente niet alleen te bezoeken, maar er ook tijd, energie en geld in te investeren.
Tijdens de diensten is er een collecte en 2 keer per jaar wordt er een bijzondere collecte gehouden in de vorm van een dankoffer ter dekking van de begroting en indien mogelijk voor een bijzonder doel.

Daarnaast kun je op drie manieren een financiële bijdrage leveren:

De Stadskerk | VBG heeft een ANBI-status. Je bijdrage is dus aftrekbaar voor de belasting.De Stadskerk | VBG heeft een ANBI-status. Je bijdrage is dus aftrekbaar voor de belasting.