Lees verder

Onze diensten

Overdag houden we twee dezelfde diensten om 9:30 en 12:00 uur. ’s Avonds om 19:30 uur wisselen verschillende soorten diensten elkaar af. Ook zijn er zondagavonden waarop geen dienst is, maar waarop kleine groepen elkaar in de regio ontmoeten. In de diensten van 19:30 uur is er geen kinderprogramma.

Tijdens een dienst worden er verschillende liederen gezongen. Als je benieuwd bent welke liederen dat zijn, dan zou je de playlist Stadskerk | Aanbidding 2016 eens kunnen beluisteren.
Onder agenda kun je zien wanneer de verschillende diensten gehouden worden.

Speciale diensten

Gezinsdiensten

Overdag, zonder kinderprogramma

Gezinsdiensten zijn bedoeld voor het hele gezin. De kinderen worden op hun eigen niveau aangesproken, maar ook voor volwassenen valt er genoeg te leren. Het is gezellig en goed om als gezin samen te zijn in de kerk!

Doopdienst

Getuigen van een veranderd leven

In deze diensten vertellen mensen hoe Jezus Christus hen heeft veranderd en maken hun keuze om voor en met Hem te leven zichtbaar door zich te laten dopen.

Kingdom Culture

Avond, meestal tweede zondag van de maand

Kingdom Culture diensten richten zich op jongeren van 15 tot en met 25 jaar of iedereen die zich binnen die leeftijdsgroep thuis voelt. Bij Kingdom Culture gaat het erom dat je tools krijgt aangereikt waarmee je in het dagelijks leven sterk staat als volgeling van Jezus. Gave sprekers zullen je uitdagen je relatie met God in praktijk te brengen. Dit altijd met een scheut humor, stevige worship en een flinke dosis fun.

Kerstdiensten

Meerdere diensten tijdens de kerstdagen

Rond de kerst mogen we altijd veel gasten verwelkomen. De afgelopen twee jaren beleefden we de kerstnachtdiensten met een paar duizend Groningers in Martiniplaza en de Oosterpoort. Dit jaar wordt de kerstnachtdienst georganiseerd in de eigen Stadskerk.